Cum putem verifica daca o firma are datorii la stat? Imprimare
Evaluare utilizator: / 279
Cel mai slabCel mai bun 

În atenţia restanţierilor la bugetul general consolidat al statului!

Ministerul Finantelor reaminteşte contribuabililor plătitori de impozite şi taxe că, la 31 iulie 2010, pe website-ul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, la adresa www.anaf.ro, va fi publicată lista restanţierilor care, la 30 iunie 2010, înregistrau datorii la bugetul general consolidat al statului.

Cei interesaţi pot consulta lista operatorilor economici cu datorii restante la bugetul general consolidat accesând website-ul ANAFla adresa www.anaf.ro, fie categoria Informaţii publice subcategoriile Informaţii despre agenţii economici/ Obligaţii restante către bugete, din meniul superior, fie categoria Servicii online, subcategoria Obligaţii restante către bugete, din prima pagină.

Acum pe site-ul ministerului se regasesc datoriile restante al 31.03.2010, atentie la cautare datele sunt structurate pe bugete astfel:

  1. Obligatii restante la bugetul de stat - contribuabili mari, conform:Legii 161/2003 privind unele masuri pentru asigurarea transparentei in exercitarea demnitatilor publice, a functiilor publice si in mediul de afaceri, prevenirea si sanctionarea coruptiei OMFP 551/2003 pentru aprobarea Instructiunilor de aplicare a prevederilor Titlului I - Transparenta informatiilor referitoare la obligatiile bugetare restante din Legea 161/2003...

  2. Obligatii restante la bugetul de stat - contribuabili mici si mijlocii, conform:Legii 161/2003 privind unele masuri pentru asigurarea transparentei in exercitarea demnitatilor publice, a functiilor publice si in mediul de afaceri, prevenirea si sanctionarea coruptie OMFP 551/2003 pentru aprobarea Instructiunilor de aplicare a prevederilor Titlului I - Transparenta informatiilor referitoare la obligatiile bugetare restante din Legea 161/2003...

Este imposrtant sa cautati la sectiunea din care face parte contribuabilul . Pentru a evita publicarea pe „lista datornicilor”, contribuabilii aflaţi în această situaţie trebuie să achite debitele restante în termen.

Temei legal: Legea nr. 161/2003 privind unele măsuri pentru asigurarea transparenţei în exercitarea demnităţilor publice, a funcţiilor publice şi în mediul de afaceri, prevenirea şi sancţionarea corupţiei, cu modificările şi completările ulterioare.

www.finantevalcea.ro

Pe aceeasi tema:

 

Informatia Inseamna Putere , Fi informat Stiri Economice Medias

 


 

Comentarii  

 
+1 #1 Marina 24-01-2013 14:20
Romania trece printr-o situatie destul de grea in ultima perioada. O sa fie mai greu din toate punctele de vedere. Eu am o mica firma in bucuresti si de fiecare data verific tot despre partenerii mei de afaceri. Fie ca ma uit pe ministerul de finante, fie ca cer un raport detaliat pe www.econograf.ro pentru verificarea unei firme online eu vreau sa fiu pregatita. Imi este teama de ceea ce ar putea sa-mi ameninte afacerea.
Citat
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează