Termen depunere declaratia 094 privind cifra de afaceri Imprimare
Evaluare utilizator: / 58
Cel mai slabCel mai bun 

Model declaratie 094  cu privire la cifra de afaceri aferenta anului 2010

Declaratia  privind cifra de afaceri în cazul persoanelor impozabile pentru care perioada fiscală este trimestrul calendaristic şi care nu au efectuat achiziţii intracomunitare de bunuri în anul precedent (OPANAF 7/2010) ~link text integral ~trebuie depusa pana la data de 25.01.2011.

 


 

Cine trebuie sa depuna declaratia 094?

Formularul "Declaratie privind cifra de afaceri în cazul persoanelor impozabile pentru care perioada fiscala este trimestrul calendaristic si care nu au efectuat achizitii intracomunitare de bunuri în anul precedent (094)" se completeaza de persoanele impozabile înregistrate în scopuri de TVA conform art. 153 din Legea nr. 571/2003  privind Codul fiscal, cu modificarile si completarile ulterioare, care au utilizat trimestrul  ca perioada fiscala în anul precedent, care nu au efectuat achizitii intracomunitare de bunuri si care nu au depasit plafonul de 100.000 euro, al carui echivalent în lei se calculeaza conform normelor.

Termen depunere declaratia 094

Formularul "Declaratie privind cifra de afaceri în cazul persoanelor impozabile pentru care perioada fiscala este trimestrul calendaristic si care nu au efectuat achizitii  intracomunitare de bunuri în anul precedent (094)" se depune la organul fiscal competent, pâna la data de 25 ianuarie inclusiv, pentru anul precedent.

Formularul se completeaza în doua exemplare, înscriindu-se cu majuscule, citet si corect, toate datele prevazute:

  • - un exemplar, semnat si stampilat conform legii, se depune la unitatea fiscala, direct la registratura sau la posta, prin scrisoare recomandata;
  • - un exemplar se pastreaza de catre persoana impozabila.

 


Descarca de aici Formular 094

Sursa:ANAF

Vrei sa primesti pe mail toate stirile?  Inscrie-te in clubul nostru!


Subscrie la Conta_Club

 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează